الرئيسية
الأبحاث العلمية
التدريس
التدرج الوظيفى
السيرة الذاتية
البحث الأكاديمى
إتصل بنا
الموقع الجديد
الابحاث العلمية
1 -
Influence of probiotic on microbiological quality of kariesh cheese (2014).
2 -
Qualitative and quantitative detection of Aflatoxin M1 residues in white soft cheese. (2014).
3 -
Heavy metals residues and trace elements in milk powder marketed in Dakahlia Governorate (2013).
4 -
Prevalence of some trace and toxic elements in raw and sterilized cow's milk (2012).
5 -
Assessment of a regulatory sanitization process in Egyptian dairy plants in regard to the adherence of some food-borne pathogens and their biofilms (2012).
6 -
Prevalence of Ochratoxin in small and large scale produced roomy cheese in Sharkia Governorate (2012).
7 -
حيوية ميكروب الايشيريشيا كولاي والمكور العنقودي الذهبي في اللبن الرايب (2010).
8 -
Prevalence of Yersinia enterocolitica in raw and pasteurized milk in Sharkia Governorate (2010).
9 -
Prevalence of aerobic spore forming Bacilli with special reference to Bacillus cereus in yoghurt and rice budding (2008).
10 -
Production of High Quality Raw Milk By Using Different Detergents and Sanitizers (2008).
11 -
Bacteriological quality of raw ewe’s and goat’s milk, with special references to foodborne pathogens (2008).
12 -
تواجد البكتريا وميكروبات التسمم الغذائي في لبن الأبقار الخام. (2007).
13 -
تواجد بقايا المعادن الثقيلة في بعض أطعمة الأطفال الأساسية. (2006).
14 -
Occurrence Of Proteolytic Bacteria In Milk And Some Dairy Products (2005).
15 -
منتجات الألبان كمصدر لميكروب الايروموناس المسبب للأمراض الكامنة وخصائصه الهامه (2003).
تسجيل الدخول
دخول
2014 all rights reserved.
Zagazig University
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
شراقوة | الشرقية بين ايديك
اخبار الشرقية - شراقوة | الشرقية بين ايديك
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف